Hopp til innholdet

Om oss

Historie
Ingeniørfirma Knobel AS ble etablert i 2013 under navnet Odin Taks AS og skiftet navn til Ingeniørfirma Knobel AS i April 2015.

Firmaet har siden begynnelsen drevet med verdi- og lånetakster og Boligsalgsrapporter. I Februar 2015 startet vi å tilby tegnetjenester og bistand med utfylling av søknader og skjemaer i byggesaker. Vi valgte da å skifte navn til Ingeniørfirma Knobel AS for å reflektere firmaets kompetanse og tilbud. Fra 2017 tilbyr vi også uavhengig kontroll og fra 2018 beregning av stålkonstruksjoner.

Firmaet drives av Lars-Christian Knobel Thowsen som har bakgrunn som teknisk tegner fra Glemmen VGS, bygningsingeniør fra Høgskolen i Østfold og takstingeniør gjennom Nito Takst og Universitetet i Stavanger. Han jobbet tidligere som byggesaksbehandler i Halden kommune og er derfor godt kjent med byggesøknader og reguleringsplaner.
 

Navn og Logo:
Firmaet navn er hentet fra eieren og driverens familienavn; Knobel. Navnet stammer fra Sveits. Familien kom til Norge fra Sveits rundt 1860 hvor de etablerte seg i flere Østfoldbyer. Med seg hadde familien et familievåpenskjold. Det er vanlig at alle familier i alle samfunnslag i Sveits har våpenskjold. Hovedmotivet i familiens skjold er en oppreist guldpil som har blitt inspirasjon for firmaets logo.

Legg igjen en kommentar