Hopp til innholdet

Tjenester

Tegnetjenester:
Vi kan tilby tegning av de fleste typer bygg og vi hjelper deg også å sende inn søknaden til kommunen.
Skal du bygge ny bolig? eller bare ny garasje? Da kan vi hjelpe deg med å lage tegningene du trenger. Vi benytter et tegneprogram som heter ArchiCAD som lager gode og oversiktlige tegninger og 3D illustrasjoner. Vi kan også hjelpe deg med å få sendt inn søknaden til kommunen.

Byggesøknader:
Vi har lang erfaring fra utarbeidelse av små byggesaker til å være ansvarlig søker i større prosjekter. Vi har kompetanse til å stå som ansvarlig søker i tiltaksklasse 1, 2 og 3.

Uavhengig kontroll:
Vi utfører uavhengig kontroll av våtrom og luftetthet i tiltaksklasse 1 og innenfor bygningsfysikk, konstruksjon, geoteknikk og brann i tiltaksklasse 2/3.

Droneinspeksjon:
Vi er godkjent i kategori A1/A3 og kan utføre inspeksjon av tak og fasader på store og små bygninger. Mange deler av en bygning kan være utilgjengelig og en inspeksjon med drone kan gjøre at man slipper å sette opp stillas eller leie inn en lift for å få oversikt over tilstanden.

3D-skanning:
Vi kan skanne bygg i 3D og levere 3D-visning av bygg som kan brukes i forbindelse med salg og utleie. Dette kan gjøres både for boliger og næringslokaler. Se eksempel under.

Tilstandsrapport:
Vi utfører tilstandsrapport i form av en Boligsalgsrapport. Dette er en strukturert gjennomgang av boligens bygningstekniske tilstand. En takstmann vurderer tilstandsgrader og levetid for boligens ulike deler etter klare retningslinjer.

Legg igjen en kommentar